Singles uit Apeldoorn willen geen relatie alleen seks

De opstelling dat je alleen kan genieten van seks als je een relatie hebt is al lang niet meer van deze tijd en al tientallen jaren achterhaald. Tegenwoordig is het heel normaal dat je seks hebt met iemand zonder dat jullie iets met elkaar hebben en dan doen jullie het beiden met evenveel plezier omdat jullie dat zo graag willen hebben. Je hoeft elkaar niet te kennen om te kunnen genieten van heerlijke seks. Je moet elkaar alleen aantrekkelijk vinden en het met elkaar willen doen. Voor de rest doet niets er iets toe. Het gaat om het genot dat jullie elkaar kunnen bezorgen. Natuurlijk heb je in een relatie ook hoogtepunten, maar het is weer anders.

Een relatie is niet alleen genieten met elkaar. Het is veel complexer en houdt veel meer in dan alleen plezier hebben. Je deelt dan alle verantwoordelijkheden met elkaar en je moet ook heel wat lasten dragen. Naast de lasten en de verantwoordelijkheden geniet je ook van de seks. Nu rijst de vraag waarom je de lasten en verantwoordelijkheden moet dragen als je zonder die ook kan genieten van lekkere seks. Je bent dan vrij en je kan er nog meer van genieten. Je bent dan niet gebonden en je kan het doen wanneer je er zin in hebt met wie je wil en waar je wil. Dat maakt het nog interessanter, want met een ieder is het weer een andere ervaring.

Wil je iets beginnen met iemand uit Apeldoorn dan weet je dat je hier niet moet hopen op een relatie. De singles zijn niet te strikken voor een relatie en hebben het liefst seks zonder er meer voor te willen opgeven. Ben je ongebonden dan kan je zorgeloos genieten. Je hoeft met niets en niemand rekening te houden en je doet waar jij zin in hebt. Je kan onbezorgd op ontdekkingstocht gaan naar dingen die jij niet eerder hebt gedaan. Je hebt alle ruimte om te experimenteren en hieruit zal je leren wat jij nog meer lekker vindt. Dan is het niet zomaar lekker, maar het gaat erom wat jij heerlijk vindt te doen. Gaat het om seks dan is elk aspect daarvan lekker, de een nog fijner dan de ander.

Jij moet je grenzen verleggen en niet ergens blijven steken. Meegaan met de tijd kan alleen een positief effect hebben op jouw levensloop en jij alleen kan er iets moois van maken. Daarom moet jij ervoor zorgen dat het voor jou de moeite waard zal zijn. Jij moet je leven op zodanige wijze leven dat je er achteraf met een glimlach aan zal terugdenken zonder dat je ergens spijt van zal hebben. En als je toch spijt van iets moet hebben dan moet dat zijn van iets wat je gedaan hebt dan iets wat je niet hebt gedaan. Ben jij een type die niets moet hebben van een relatie, maar wil je genieten van vrijblijvende seks dan weet je waar je moet zoeken.

Gratis Aanmelden

Een reactie plaatsen